Friday, January 05, 2007

EuroNewYear


Ето я и новата година. Най-накрая се довлачи и в източната част на европа. Вече сме европейци!Честито:)

Много съм радостен и горд от себе си. Като един истински европеец! Ходя всяка евросутрин с мойта стара еврокола на евроработа в евроофис в евростолица! Аз съм един шибан евроархитект! За съжаление покупателната ми способност остана в миналата година...демек съм шибан евроархитект с балканоориенталски портфейл. Но все пак успях да се поглезя малко - закупих си този красавец за рождения ден и той ми се отплаща, като упорито ми топли студените зимни евронощи и отнема и без това оскъдното време за спане. Но пък е гигантски кеф.

. Та това ново чудовище на майкрософт е огромен гъдел за един евромъж и еврогеймър като мен. Хубавото в цялата история е , че прелюбимия човек до мен - а именно Ив ми разрешава да се забавлявам с него:)

Честита нова еврогодина!

2 comments:

Ivaylo said...

Вии за мен млади европеецо (на мен няма кой да ми разбрани;). Още следващия месец надявам се ) Истината обаче архитекте, е че и на 50 лазарника отново ще играем игри, четем книги, гледаме филми, пием, както ние си знаем, ходим по театри, плуваме (лятото на 2007 ти ще плуваш, пък ако ще китайско да стане), гуляем; от време на време - простеем, вероятно и танцуваме, тъжим, обичаме, тормозим с неща, на които не би трябвало да обръщаме толкова голямо внимание, ще бъдем ценители с просташки загар, 100% ще играем редовно голф, ще продължаваме да пием чай по мъжки в отбрани заведения, няма да сме част от стадото, няма да сме европейци - ще бъдем просто себе си.

Essme said...

европоздрав евроза евротози европост!